Furuboda Assistans Sommarfest20140528_0154w

Onsdagen den 28 maj  bjöd Furuboda Assistans till Sommarfest.

Ett stort partytält restes på gräsplanen framför konferensgården, på Furuboda .
Grillen var laddad med ribs och pulled pork, heta bönor, majskolvar och mycket annat gott dukades upp på buffébordet  vesterntemat gick igen i sommarbuffén. Till sköna countrytoner  samlades alla  gäster i det rymliga tältet.

Gunilla Malmsten hälsade alla välkomna och  Furuboda folkhögskolas rektor, Oscar Lindström, informerade om en ny distans utbildning som startar i höst. Medicin 1 är en kurs som bl a vänder sig till assistenter.

Årets tipsrunda hade Astrid Lindgren tema och vårt vandringspriset lämnades vidare. Cissi väntade vid tältöppningen och tog emot tävlingslapparna medan deltagarna gissade hur många oliver som fanns i glaset.

Linedans
Jens Anshelm ny enhetschef på Furuboda Assistans ledde linedansen och visade stegen för en entusiastisk grupp som gärna ville vara med och dansa.

Pris för bästa utklädsel!

Se alla fina bilder från festen.