Simon

Simon har valt Furuboda Assistans

 

Kontakta oss om du funderar på att byta assistansbolag eller vill ha stöd och hjälp med att söka personlig assistans.
Telefonnumret är 044-78 14 850.

Vi finns alltid tillgängliga för dig.

 

Ett personligt möte
Vi bokar in ett möte hemma hos dig eller hos oss, där vi kan samtala i lugn och ro. Du berättar om dina önskemål och förväntningar av din assistansanordnare och vi lär känna varandra. Du förbinder dig inte till något och det kostar naturligtvis ingenting.

Vi presenterar vårt avtal
Är du fortsatt intresserad träffas vi igen, eller så hörs vi på telefon, den här gången presenterar vi det avtal som vi skriver och som reglerar hur din assistans kan utformas. Våra kunder brukar bli positivt överraskade. Vi har bl.a. en förmånlig ekonomi för dig som kund och vi kan ge dig mervärden utav vårt samarbete med Föreningen Furuboda: läs mer under mervärde

Ditt beslut
Det är du som fattar ett beslut. Om du bestämmer dig för att välja Furuboda Assistans tar vi hand om allt det praktiska och från det datum du anser lämpligt tar vi över ansvaret för din personliga assistans. Svårare än så är det inte.

Hur fungerar det sen?
Du får en egen Assistanssamordnare, som tar hand om allt praktiskt och tillsammans går ni igenom hur du vill att din assistans ska skötas.
Vår löneadministratör, sköter allt kring löner för dina personliga assistenter.
Vår ekonom servar dig med månadsvis kundredovisning, över hur din assistansersättning har fördelats.Du får kontinuerlig information och ett Nyhetsbrev från oss. Vi erbjuder också ett gediget utbildningsprogram för dig och dina assistenter och Du  kan välja att delta i de olika aktiviteter som vi erbjuder.